Via mijn oude begeleider ben ik in contact gekomen met DPC. De eerste kennismaking was goed en er was meteen een klik. De reden dat ik naar DPC ging was omdat ik vanuit mijn ouderlijk huis nu zelfstandig wilde gaan wonen. DPC kon mij een studio aanbieden waar ik zelfstandig woon, maar wel dagelijks begeleiding ontvang. Dan praten we, doen dingen en organiseren van alles.

De begeleiding van DPC vind ik prettig, leuk en duidelijk. Ze zijn flexibel en bieden de begeleidingsmomenten aan op tijdstippen wanneer het mij het beste uit komt. In verband met mijn studie is dit vaak in de avonduren.

 

home bottom

Ervaringen van cliënten


 • Vrouw (19) Tilburg

  Vrouw (19) Tilburg

  Via mijn psychiater ben ik in contact gekomen met DPC om te werken aan mijn depressie. Mijn psycholoog kwam daarin niet veel verder met mij. DPC heeft mij met begeleiding geholpen om op eigen benen te staan. De samenwerking met de mensen van DPC heb ik als goed ervaren.

  Meer informatie

 • Man (24) Tilburg

  Man (24) Tilburg

  Via mijn oude begeleider ben ik in contact gekomen met DPC. De eerste kennismaking was goed en er was meteen een klik. De reden dat ik naar DPC ging was omdat ik vanuit mijn ouderlijk huis nu zelfstandig wilde gaan wonen. DPC kon mij een studio aanbieden waar ik zelfstandig woon, maar wel dagelijks begeleiding ontvang.

  Meer informatie

  Nieuws

  Dynamic Personal Coaching heeft studio’s ter beschikking voor begeleid zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. Wij bieden u actieve begeleiding aan in de eigen studio gebaseerd op de toegewezen beschikking. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.