Je leeft niet alleen en dat kan soms best spanningen opleveren. Dat is in elk gezin zo. Maar soms lopen de spanningen binnen een gezin waar een (jong)volwassene met een beperking  woont erg op. Dan kan het goed zijn om met een professional te kijken hoe je als gezin de harmonie weer terugvindt.

De samenwerking:
Iedereen is anders en elk gezin is anders. Daarom is de gezinsondersteuning van Dynamic Personal Coaching altijd maatwerk. We willen de persoon en de context van een gezin begrijpen. We nemen de tijd om samen met het gezin te onderzoeken wat goed gaat en wat beter kan. Eerst ontdekken we de kwetsbaarheden en krachten van je gezin. Daarna werken we doelgericht aan een betere harmonie in het gezin. We werken ambulant en flexibel en komen graag bij jou thuis. En we zijn er altijd voor je: ook als er calamiteiten zijn.

Dit doen we in de praktijk:
Ouders zijn vaak op zoek naar handvatten hoe met hun kinderen om te gaan. Zo kan er ondersteuning geboden worden in opvoedkundige vraagstukken zoals:

 • leren omgaan met emotionele uitbarstingen of driftbuien van uw zoon of dochter.
 • woede en irritatie op een andere manier leren verwerken.
 • als gezin leren omgaan met de beperking van een (jong) volwassene.
 • leren hoe je je zoon/dochter helpt om zijn afspraken op tijd na te komen.
 • positief stimuleren van de zelfstandigheid van uw zoon of dochter.

Soms is het beter voor de onderlinge verstandhouding als uw zoon of dochter zelfstandig gaat wonen. Dynamic Personal Coaching kan u helpen door zoeken naar geschikte woonruimte, bijvoorbeeld in een van onze studio’s.   

Ben je 18+, woon je thuis, heb je een PGB en wil je gezingsbegeleiding? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

over ons bottom

bottom

Zelfstandig wonen?


 • Studio’s inclusief begeleiding

  Studio’s inclusief begeleiding

  Dynamic Personal Coaching kan een cliënt een studio aanbieden om (begeleid) zelfstandig te wonen. Naast onze individuele begeleiding krijgt een cliënt ook ondersteuning van een woonbegeleider (meestal in de avonduren). De woonbegeleider is het eerste aanspreekpunt en ondersteunt in praktische zaken. Wilt u meer weten?

  Neem dan contact met ons op.