logo Dynamic Personal Coaching

 

Arno van Rijen

Arno van Rijen Gevoelsmens en observator. Direct, rechtvaardig en in het bezit van een luisterend oor. Arno is een oude rot in het vak. Hij bezit een diploma MMZ en heeft jarenlange zorgervaring met verschillende doelgroepen. Daar bovenop is hij gezegend met levenservaring, mensenkennis en doortastendheid. Hij houdt rust in hectische situaties, maar handelt snel en doortastend. Arno is van alle coaches on the road verreweg de meest confronterende.

Gek op motorrijden, concerten bezoeken en wielrennen. Hij fietst enthousiast om zijn conditie, fitheid en alertheid op peil te houden. De fiets biedt hem ook een uitstekende uitlaatklep voor alle emoties die zijn vak met zich meebrengen.

Els Fonken

Els Fonken Praktijkmens, doener, sturende begeleider en partner van Arno. Ook Els heeft het diploma MMZ en een karrenvracht aan ervaring in de zorgsector. Els anticipeert, durft te handelen en voelt zich goed in een adviserende en sturende rol. Ze werkt zeer oplossingsgericht. Streng waar nodig, maar altijd rechtvaardig en meer dan bereid om te luisteren. De zorg is haar grote passie. Els ziet iedere dag als een leerproces. Ze is van mening dat mensen een tweede kans verdienen en verdiept zich dan ook echt in haar cliƫnten. Humor en een positieve instelling helpen haar bij haar werk.

Ook Els houdt van concerten bezoeken en wielrennen. Haar twee kinderen hebben het nest inmiddels verlaten, maar houden een innig contact met hun moeder. Ontspanning is belangrijk voor Els. Het liefst in de tuin, met een goed boek, om het hectische bestaan als coach, begeleider en moeder te laten bezinken.